Café Jong in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen

Café Jong in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen

feb 19, 2018
Door
Nog geen Reactie

Maandagavond 19 maart aanstaande vanaf 19.00 uur organiseert het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk “Café Jong”, een avond voor jongeren die in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezing in Beverwijk en Wijk aan Zee. De locatie van Café Jong op 19 maart is buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c.

 

Alle Beverwijkse politieke partijen hebben aangegeven de 19e aanwezig te zijn. Dit belooft dus een interessante avond te kunnen worden! Hoe de avond er precies uit komt te zien wordt op dit moment nog door de organisatie uitgewerkt maar het is in ieder geval de bedoeling dat de politieke partijen zowel met elkaar als met de jongeren in debat gaan.

 

De komende weken inventariseren de jongerenwerkers bij zoveel mogelijk jongeren welke thema’s voor hun belangrijk zijn en waarover zij graag de standpunten van de politieke partijen willen weten. Dit doen ze in het reguliere contact met de jongeren binnen bijvoorbeeld de jongerencentra, maar ook tijdens de gesprekken met  jongeren op straat tijdens de ambulante rondes. Daarnaast worden netwerkpartners die direct met jongeren werken gevraagd of zij het ter sprake kunnen brengen. Ook worden docenten maatschappijleer van het Kennemer College benaderd met het verzoek hier tijdens een les aandacht aan te besteden. Op donderdagavond 8 maart is er een jongerenbijeenkomst, zonder politieke partijen, waar alle informatie besproken en gebundeld wordt en de jongeren samen bepalen welke thema’s en vragen aangedragen worden tijdens Café Jong.

 

Jongeren uit Beverwijk kunnen ook via info@nul251.info of via onze Facebookpagina Nul251 aangeven welke thema’s voor hun belangrijk zijn in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Ook kan je hier naartoe mailen als je wilt helpen bij de organisatie van Café Jong op 19 maart 2018.

 


  • Nul251 Facebook