Boeken kaften met Nul251

Boeken kaften met Nul251

aug 28, 2018
Door
Nog geen Reactie

Helaas, maar de zomervakantie zit er alweer bijna op. En dat betekent dat de scholen gaan beginnen en de leerlingen straks weer met de neus in de schoolboeken moeten. Die boeken krijgen leerlingen in bruikleen van de school en moeten worden gekaft. Voor de meesten een klusje waar ze niet op zitten te wachten.

 

Het jongerenwerkteam Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, begrijpt dit maar het moet wel gebeuren en biedt daarom een helpende hand. Op een aantal momenten tijdens de inloop in jeugdcentrum Nul251 wordt de mogelijkheid geboden om gezamenlijk schoolboeken te kaften. Gezellig samen de boeken kaften en daarna nog even blijven ‘chillen’. Nul251 zorgt ervoor dat alles aanwezig is, scharen, plakband en natuurlijk ‘Nul251 kaftpapier’.

 

De kaftmomenten zijn op woensdag 29 en donderdag 30 augustus in jeugdcentrum Nul251 aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. De inloop begint om 13.00 uur en er kan worden gekaft tot 16.00 uur. Deelname is gratis.

 

 


  • Nul251 Facebook