Wethouder Hanneke Niele & DJ NLZ releasen Urban album ‘Geen brand wel vuur’

Wethouder Hanneke Niele & DJ NLZ releasen Urban album ‘Geen brand wel vuur’

okt 3, 2018
Door
Nog geen Reactie

Vrijdag 28 september jongstleden is het Urban album ‘Geen brand wel vuur’ door wethouder Hanneke Niele & DJ NLZ gereleased. Op het album staan twaalf tracks van jong talent uit Beverwijk en directe omgeving. Het project is ontstaan uit een succesvolle samenwerking tussen Niels Henke (DJ NLZ) en jongerenwerkteam Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk.

 

 

Na de officiële release, waarbij de wethouder en DJ NLZ elkaar een aluminium print van de hoes overhandigde, ging de wethouder samen met DJ NLZ de studio in waar hij aan haar de basic uitlegde van het producen in het algemeen maar ook specifiek over de totstandkoming van dit album. De wethouder toonde zich erg onder de indruk van de creativiteit van Niels en de deelnemende muzikanten en de kwaliteit van zowel de tracks als de videoclip die voor dit project in Beverwijk opgenomen werd.

 

Het album ‘Geen brand wel vuur’ is op diverse muziekplatforms te vinden zoals bijvoorbeeld Spotify.

 

De bijbehorende clip staat op het Nul251 YouTube kanaal.

 

 


  • Nul251 Facebook