Eerste editie muziekfestival KPOP in buurthuis Wijk aan Duin

Eerste editie muziekfestival KPOP in buurthuis Wijk aan Duin

Vrijdagavond 12 oktober zal in buurthuis Wijk aan Duin te Beverwijk de eerste editie van het muziekfestival KPOP plaatsvinden. KP staat voor Kuenenplein/Plantage, de wijk waar buurthuis Wijk aan Duin in staat en waar het festival plaats gaat vinden. KPOP is ontstaan uit een samenwerking tussen Pré Wonen en Stichting Welzijn Beverwijk en de jongerentak van de stichting, Nul251.

 

Het festival is voor jong en oud al geldt als ondergrens wel de leeftijd van 14 jaar. Op het programma staan de bands Ozsipark, Lowryder en Starfish en een DJ van Stichting Hidde (een stichting die is opgericht naar de wens van Hidde om iets te doen voor zijn lotgenoten, zieke kinderen met kanker) waardoor er een mix van stijlen, alternatieve hip hop, rock en roll, ska en punk, ten gehore gebracht zal worden.

 

De avond duurt van 19.00 uur tot 24.00 uur. Er zijn geen kosten aan de entree verbonden.

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0251-300300 en vragen naar Joop Huisman of William Jordens.

 


  • Nul251 Facebook