Nul251 start met activiteiten voor meiden

Nul251 start met activiteiten voor meiden

Het jongerenwerkteam van Stichting Welzijn Beverwijk gaat op donderdagavond starten met activiteiten voor meiden in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. “Nul251 Girlz” start op donderdag 11 oktober met een high tea. Een uitgebreide high tea die we gezamenlijk maken, dus dat wordt koken, smullen, kletsen, kortom gezellig samen zijn.

 

Nul251 Girlz is een plek waar je met je ideeën aan de gang kunt gaan en waar talenten naar boven worden gehaald zodat je jezelf kan ontwikkelen in een open, relaxte sfeer. Je wordt in de gelegenheid gesteld elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en deel te nemen aan een programma-aanbod. Je mag natuurlijk ook zelf ideeën aandragen, dan wordt bekeken hoe we hier uitvoering aan kunnen geven.

 

Nul251 Girlz is van 18.30 tot 21.00 uur in Nul251, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. Voor meer info judith@welzijnswb.nl of 06-45867061.

 


  • Nul251 Facebook