Herfstvakantie activiteiten Nul251

Herfstvakantie activiteiten Nul251

okt 19, 2018
Door
Nog geen Reactie

Deze herfstvakantie hoef je je niet te vervelen in Beverwijk. Team Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, verzorgt weer diverse activiteiten voor de diverse leeftijden.

 

We starten zaterdag 20 oktober met Nul251 Kids Art Vogelvoeder/drinkbak maken van keramiek. Van 14.00-16.00 uur gaan we een vogelvoederbak maken voor in de tuin of op het balkon. We maken deze van klei en gaan hem bakken in een kleioven waarna hij geglazuurd kan worden. Het glazuren wordt later gedaan i.v.m. het bakken van de vogelvoederbak, hierover maken we een afspraak met de deelnemers. Deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en de kosten zijn 2 euro. Graag van tevoren opgeven er zijn maar een beperkt aantal plekken . De plek waar het gebeurd is Nul251, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk, rechterkant door de poort. Opgeven of meer info mail naar judith@welzijnswb.nl

 

Nul251 Kids Fun presenteert hilarisch dierenspel maken en spelen
Maandag 22 oktober van 14.00-15.30 uur maken we een groot dierenspel van houten boomschijven iedere maakt zijn eigen dier waarna we het met zijn allen gaan spelen volgens onze eigen spelregels. De dierengeluiden doen ook mee dus oefen alvast een aantal dierengeluiden. Deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar, je hoeft je niet van tevoren op te geven en er zijn geen kosten aan verbonden. De plek waar het gebeurd is Nul251, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk, rechterkant door de poort. Opgeven of meer info mail naar judith@welzijnswb.nl

 

Nul251 Kids Culinair presenteert het “familie”diner.
Vrijdag 26 oktober van 15.00- ongeveer 18.30 uur gaan we een driegangendiner koken. Voor dit driegangendiner mag elke kok 3 gasten uitnodigen die om 17.30 mogen aanschuiven. De gerechten die we gaan maken zijn geïnspireerd op de Zuid Amerikaanse keuken. We maken een voor-, hoofd- en nagerecht. Deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en de kosten zijn € 7,50 voor 1 kok met 3 gasten. Graag van tevoren opgeven er zijn maar een beperkt aantal plekken . De plek waar het gebeurd is Nul251, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk, rechterkant door de poort. Opgeven of meer info mail naar judith@welzijnswb.nl

 

Maar er is meer! Check daarvoor de onderstaande flyer.

 

 

 


  • Nul251 Facebook