Sintsurprises maken in jeugdcentrum Nul251

Sintsurprises maken in jeugdcentrum Nul251

nov 26, 2018
Door
Nog geen Reactie

Grijze, koude zaterdag 24 november jongstleden trokken diverse kinderen en volwassenen naar jeugdcentrum Nul251 om er gezamenlijk verschillende sinterklaassurprises en gedichten te maken.

 

In de ruimte lag er van alles een nog wat aan materialen om er mee aan de slag te gaan, maar wat voor surprise kan je nou maken? Sommige wisten het al en gingen meteen aan de slag, reuzehockeystick, boek, Playstationcontroller en een ware skihelling met de sint op skiën.
Degene die het nog niet wisten kregen ook snel inspiratie. De Playstationcontroller werd meteen een succes er werden er wel vijf gemaakt! Vol overgave en concentratie werd er gewerkt. Waar is de lijm, is er nog een schaar, mag ik verven, kan je helpen en meer van dit soort vragen werden meteen beantwoord door jeugdwerker Judith Hijdendaal en vrijwilliger Monique Luiken.

 

Na ongeveer twee uur waren de surprises af maar wat is een surprise zonder gedicht? Gelukkig waren ook de dichters Jeroen Besseling en Jeroen Bakker aanwezig die hielpen met de gedichten. Voor sommige was het heel makkelijk maar andere vonden het toch nog moeilijk want wat rijmt er op Playstation?

 

Om 16.30 was iedereen voldaan en tevreden met zijn of haar surprise. Nadat Nul251 was opgeruimd vertrok iedereen blij naar huis. Deze geslaagde middag is volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.


  • Nul251 Facebook