De bouw van het ballonnenhuis van de kerstman

De bouw van het ballonnenhuis van de kerstman

nov 28, 2018
Door
Nog geen Reactie

Op dinsdag 4 december start Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, met een bijzondere activiteit in jeugdcentrum Nul251. Ricardo Ansberg van de Ballonnentuin gaat in samenwerking met Nul251 het ballonnenhuis van de kerstman bouwen.

 

Ben jij 10 jaar of ouder dan kan jij met ons meebouwen. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Wel is het handig als je je van tevoren opgeeft want er is plek voor maximaal 12 personen. Dat kan via: william@welzijnswb.nl of bel naar 0251 – 300 353. Voordat we gaan bouwen aan onderdelen van het huis van de kerstman gaat Ricardo je leren hoe je een ballon moet dichtknopen. Dit is namelijk moeilijker dan gedacht. Je leert ook wat je allemaal van ballonnen kan maken, zoals een bloem en een hond. Daarna wordt gestart met het bouwen van onderdelen van het huis.

 

Op maandag 17 en dinsdag 18 december gaat de bouw van het ballonnenhuis verder in de Grote Kerk van Beverwijk. Dat is ook uiteindelijk de locatie van het huis van de kerstman. Het dient als decoratie voor een groots evenement tussen 20 en 22 december in de Grote Kerk. Meer informatie hierover volgt spoedig.

 

Je kan meebouwen op dinsdag 4, dinsdag 11 en vrijdag 14 december van 19.00 – 21.00 uur in jeugdcentrum Nul251, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. Het afbouwen van het huis vindt plaats op maandag 17 en dinsdag 18 december van 19.00-21.00 uur in de Grote Kerk, Kerkstraat 37a, Beverwijk.

 

Ricardo Ansberg heeft onder andere de roze ballonnen tank in de Grote Kerk van Beverwijk gebouwd. Waren jullie erbij toen jongeren van jeugdcentrum Nul251 deze tank in vier minuten hadden gesloopt? Check hier het filmpje.


  • Nul251 Facebook