After Christmas Run and Healthy Food

After Christmas Run and Healthy Food

dec 19, 2018
Door
Nog geen Reactie

Donderdag 27 december is jeugdcentrum Nul251 het startpunt voor een ‘After Christmas Run’. De kerstdagen zitten er dan op en de meesten van ons hebben waarschijnlijk best veel gegeten tijdens die dagen. Het kan dan geen kwaad om wat calorieën te verbranden door te sporten, bijvoorbeeld door een stukje hard te lopen.

 

We houden het eenvoudig. Geen afgezet parcour, geen officiële tijdregistratie en geen medailles. Gewoon om 12.30 uur verzamelen bij Nul251 aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Van daaruit samen met jongerenwerker Marco om 13.00 uur een stukje van 5 kilometer hardlopen in een rustig tempo om zo de “kerstcalorieën” er af te lopen. Is 5 kilometer teveel voor je? Geen probleem. Doe wat je kan, het gaat om het plezier.

 

Aansluitend op het hardlopen is er een gezonde lunch die door jongerenwerkster Judith en stagiaire Jamie verzorgt wordt. Daarna kunnen degenen die dat willen tot 17.00 uur chillen in het jeugdcentrum met de spelcomputers, tafelvoetbal, knutselmaterialen, enz.

 

Deze vakantieactiviteit is voor jongeren van 12 t/m 16 jaar en deelname is gratis. Je hoeft niet aan te melden maar mag wel via info@nul251.info Just be there!!!

 


  • Nul251 Facebook