Ballonnenhuis Grote Kerk Beverwijk met dank aan de sponsoren

Ballonnenhuis Grote Kerk Beverwijk met dank aan de sponsoren

dec 19, 2018
Door
Nog geen Reactie

Het was een immense klus maar het staat er. Een ballonnenhuis van de kerstman in de Grote Kerk van Beverwijk. Een creatie van tweeëndertig vierkante meter bedacht en gecreëerd door ballonnenkunstenaar Ricardo Ansberg en ondersteunt door Nul251 van Stichting Welzijn Beverwijk.

 

In dit huis kan meegedaan worden aan bijzondere activiteiten Alles gaat namelijk via een hoofdtelefoon die je kan huren voor een donatie. Er zijn activiteiten zoals een stille film, stille voordrachten van dichters en verschillende stille dj sets. Er zijn slechts dertig hoofdtelefoons beschikbaar. De opbrengsten uit deze activiteiten komen allemaal ten goede aan de Linda Foundation.

 

Dit alles had niet gerealiseerd kunnen worden zonder de bijdragen en inzet van diverse sponsoren die we hierbij daarvoor hartelijk willen danken en noemen.

 

Smits Bouwbedrijf, Gouden Dagen, Albert Heijn Beverhof, Silent Discow, Celebration Events, Sempertex, De Grote Kerk van Beverwijk, Pizzaria Tarantella, De Ballonnentuin, Radio Beverwijk, Nul251 en Stichting Welzijn Beverwijk.

 


  • Nul251 Facebook