Nieuwe PC voor Studio Nul251 in de maak

Nieuwe PC voor Studio Nul251 in de maak

jan 10, 2019
Door
Nog geen Reactie

Studio Nul251 loopt als een trein. Vele jongeren uit de IJmond weten ‘m inmiddels te vinden. Het loopt zo goed dat we bezig zijn om een tweede studioset te regelen (daarover op een later moment meer). Echter, in de huidige studio staat een pc die inmiddels wel aan vervanging toe is. Deze is intensief gebruikt en dat beginnen de jonge producers wel te merken.

 

In de zoektocht naar sponsoren is ook JCI IJmond benaderd door jongerenwerker Marco van team Nul251. JCI IJmond was direct gecharmeerd van het hele concept van Studio Nul251 maar ook van de (uitbreidings)plannen die de studio heeft voor de toekomst.

 

Bij Studio Nul251 draait het niet alleen om creatief zijn, maar het is ook een ontmoetingsplek om ideeën met elkaar uit te wisselen, samenwerkingsverbanden aan te gaan en een netwerk op te bouwen. Dit willen we verder gaan uitbouwen door binnenkort een maandelijks dj- & producerscafé te gaan starten. Wat ook interessant is, is dat Studio Nul251 op veel belangstelling mag rekenen van jongeren met autisme. Dit was niet op voorhand zo gepland maar pakte wel zo uit. Voor hun kan de functie van ontmoeting, ideeën uitwisselen, samenwerkingsverbanden aangaan en een netwerk opbouwen, maar dan specifiek in het creatieve muziekwereldje, mogelijkheden bieden om hun participatiekansen te vergroten.

 

Dit alles bij elkaar heeft het JCI IJmond doen besluiten dat zij de kosten voor de realisatie van een nieuwe studiocomputer zullen sponsoren.

 

Alle onderdelen zijn los besteld door onze technische vrijwilliger Max Volmer, zodat we, dankzij Max, een ‘custom made’ studio-pc hebben.

 

 

 


  • Nul251 Facebook