Muur van de Liefde

Muur van de Liefde

Tijdens de “Week van de Liefde” (11 tot 15 februari) organiseert het Beverwijks jongerenwerkteam Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, een activiteit voor onder andere basisschoolleerlingen van groep acht en zullen de inloopactiviteiten in JC Nul251 ook in dit teken staan.

 

Op woensdag 13 februari mag je tussen 14.00 – 17.00 uur rode hartjes spuiten rondom een nieuw graffitikunstwerk op de Oever (speelplein vlak langs Spoorsingel naast de Schans). In de hartjes wordt met een stift de initialen gezet van een persoon of huisdier die zich in jouw hart bevindt. Dit kan ook iemand zijn die helaas is overleden. Ben je jonger dan 12 jaar, neem dan even iemand mee die samen met jou het hartje kan spuiten.

 

We houden allemaal wel ergens van, een persoon, huisdier, muzieksoort, gebouw, favoriete winkel of een gerecht. Wie of wat betuig jij je liefde? In de Franse stad Parijs had je de “Pont des Arts” (brug van de kunst), een brug waar bezoekers een slot aan het hek hingen om hun liefde te betuigen voor elkaar. Veel mensen, waaronder jongerenwerker William, hadden hier een slot hangen. Vanwege veiligheidsredenen zijn deze sloten helaas verwijderd. Maar dit kan natuurlijk in Beverwijk ook, alleen doen we het iets anders. Op de Oever staat een muur waar iedere liefhebber legaal met graffiti mag spuiten. Op 13 februari doopt het jongerenwerk deze muur om tot de “Muur van de liefde”. Iedereen vanaf 12 jaar in Beverwijk krijgt dan de mogelijkheid om zijn of haar liefde te betuigen aan iets of iemand.

 

Tijdens deze activiteit is er ook de mogelijkheid om te sporten via de buurtsportcoach van “Fit & Actief”. Naast de jeugdwerkers van Nul251 is er ook iemand van het Sociaal Team van Beverwijk Oost aanwezig. Wil je meedoen aan deze activiteit of meer informatie? Bel dan met 0251-300353 of stuur een mail naar william@welzijnswb.nl. Deelname is gratis.


  • Nul251 Facebook