Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

feb 27, 2019
Door
Nog geen Reactie

Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, start op woensdag 6 maart met huiswerkbegeleiding voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. De focus ligt op rekenen/rekenkunde, wiskunde, natuurkunde en economie.

 

Leerlingen worden gedurende een uur begeleid op het gebied van eerder genoemde schoolvakken én sociale vaardigheden, zoals zelfstandig leren en zelfvertrouwen. Het bijzondere is dat je extra persoonlijke aandacht krijgt, omdat er per keer maximaal vijf leerlingen per begeleider ondersteund worden. Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met je huiswerk maar ook met het structureren en plannen van het schoolwerk. Door het aanleren van deze vaardigheden zorgen we ervoor dat de je ook zelfstandig je huiswerk kunt maken. We geven je bovendien tips om efficiënt te leren, zodat er genoeg tijd overblijft voor leuke activiteiten.

 

De eerste leerlingen zijn al voor de herfstvakantie begonnen in buurthuis Wijk aan Duin. Zowel de leerlingen als de ouders zijn enthousiast over de professionele begeleiding, fijne sfeer en goede vooruitgang bij het kerstrapport. Voor ons een duidelijk signaal om een vervolg/uitbreiding hieraan te geven.

 

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. De begeleiding van leerlingen voor alle klassen van de Praktijkschool vindt plaats op de woensdagen tussen 18.00-19.00 uur. Voor alle klassen en niveaus van het VMBO en voor de klassen 1 t/m 3 van het MBO/HAVO/VWO op de woensdagen tussen 19.00-20.00 uur.

 

De kosten voor de rest van dit schooljaar zijn € 12,- (slechts € 1,- per leerling per uur in de week). Voor meer informatie en/of aanmelding stuur een email naar william@welzijnswb.nl of bel met 0251-300353.

 


  • Nul251 Facebook