Nul251 doet mee met NLDOET

Nul251 doet mee met NLDOET

mrt 7, 2019
Door
Nog geen Reactie

Het jongerenwerkteam Nul251 en de afdeling facilitaire zaken van Stichting Welzijn Beverwijk doen op zaterdag 16 maart mee aan NLDOET.

 

Op zaterdag 16 maart wordt van 12.00 – 18.00 uur de buitenruimte van het jeugdcentrum Nul251 verder opgeknapt. Er wordt een houthok gebouwd en mooie graffitis aangebracht op panelen. De grote zaal in buurthuis Wijk aan Duin wordt geschilderd.

 

“Tijdens NLDOET worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl. De locatie voor deze actie is Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk.

 

Het Oranje Fonds organiseert NLDOET in 2019 voor de 15e keer. Tijdens de editie van 2018 zijn ruim 9.700 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLDOET geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Tijdens deze twee dagen maken we met z’n allen het verschil in Nederland.”

 

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen, initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLDOET. Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Nederlandse Loterij en door vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

 

 


  • Nul251 Facebook