Fotowedstrijd voor een perskaart Young Art Festival 2019 !!!

Fotowedstrijd voor een perskaart Young Art Festival 2019 !!!

mrt 11, 2019
Door
Nog geen Reactie

Op 12 en 13 juli 2019 vindt het Young Art Festival weer plaats en jij kan een perskaart winnen! Er zijn twee perskaarten te winnen en nog ruim een maand te gaan om mee te doen. De wedstrijd is voor jongeren tot 25 jaar.

 

 

 

 

 

 

Word jij één van de twee winnaars, dan ga je deze zomer, onder deskundige begeleiding, twee dagen fotograferen op Young Art. Het hele festivalterrein plus backstage behoort tot jouw werkgebied! Jouw fotoverslag is onderdeel van de Young Art expositie die later wordt georganiseerd bij het fotografiecentrum ISOO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je hoeft niet per se een flitsende camera te hanteren om een gooi te doen naar de kaarten. Een mobiel volstaat. Dus waag de sprong en doe mee! Stuur vijf foto’s vóór 11 april 2019 naar StadsfotograafBeverwijk@hotmail.com onder vermelding van je naam en leeftijd. Meer weten? Zie Stadsfotograaf Beverwijk op Facebook.

 


  • Nul251 Facebook