Nul251 langs deuren voor collecte Oranjefonds

Nul251 langs deuren voor collecte Oranjefonds

jun 6, 2019
Door
Nog geen Reactie

Van 11 t/m 15 juni collecteert het Oranjefonds en haalt op deze wijze geld op om stichtingen en verenigingen, aan de sociale kant van de samenleving, financieel wat te versterken. Het Oranjefonds ondersteunt kansrijke initiatieven en activiteiten die bevorderen dat mensen zich zelfstandig kunnen (blijven) redden en blijven deelnemen aan de samenleving.

 

Nul251 heeft voor de wijken Kuenenplein en Plantage een vergunning ontvangen om in de aangegeven periode te collecteren. Behalve het Oranjefonds, steunen ze ook het jongerenwerk van Beverwijk omdat de helft van de opbrengst te goede komt aan het jongerenwerk zelf. Het geld zal gebruikt worden om te investeren in materiaal op het gebied van audio, video en sport- & spel.

 

Het is ook mogelijk om nu al online te doneren. Ga hiervoor naar: https://noord-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/nul251-stichting-welzijn-beverwijk


  • Nul251 Facebook