Zomerspektakel & Bouwstad 2019

Zomerspektakel & Bouwstad 2019

jul 10, 2019
Door
Nog geen Reactie

Nog even en dan is het zover… Zomervakantie.

 

Gedurende de vakantie is er genoeg te doen in Beverwijk maar in dit bericht lichten we er twee voor je uit… Zomerspektakel en Bouwstad.

 

Zomerspektakel
Het zomerspektakel vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 juli. Ben je in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar, dan kan je drie dagen volop de “uitdaging” aangaan. Ontdekken en doen, denk hierbij aan het volgen van een workshop breakdance, bloemstukje maken, schaken, dansen, balanceren op een circusbal, verhalen vertellen, talentenshow, bakken en nog veel meer. Zelf lunch meenemen alsjeblieft.

 

Het zomerspektakel vindt plaats van 10.00 – 15.00 uur in en om het Kennemer Theater, Kerkplein 1, Beverwijk. Deelname kost € 4,- per dag en voor drie dagen € 10,-. Kaartverkoop: Kennemer Theater.

Dit evenement wordt georganiseerd door het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Stichting Welzijn Beverwijk.

 

Voor meer info judith@welzijnswb.nl

 

 

Bouwstad
Beverwijk krijgt er in de zomervakantie weer een wijk bij, opgebouwd in vier dagen van maandag 19 t/m donderdag 22 augustus door de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Geen sloppenwijk, maar de mooiste bouwwerken van de regio.

 

Dit jaar heeft Bouwstad Meerestein als thema “Griezelen”. Bouwstad Meerestein vindt plaats naast Sportdansschool La Passe aan de Kingsford Smithstraat in Beverwijk. Leg spijkers, sloophout, hamers, zagen en een aantal enthousiaste vrijwilligers bij elkaar op één plek, zet er vanuit Stichting Welzijn Beverwijk een enthousiaste coördinatie en ondersteuning op, en voilà, je hebt Bouwstad 2019.

 

Een Bouwstadkaart kost € 12,50 en is verkrijgbaar op werkdagen tussen 9.00 – 13.00 uur bij Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 en bij Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. De kaarten die over zijn worden aan het hek bij Bouwstad verkocht.

 

Voor meer info judith@welzijnswb.nl

 


  • Nul251 Facebook