Studio Nul251 ambassadeur ChabMoo gaat gewoon door

Studio Nul251 ambassadeur ChabMoo gaat gewoon door

Coronacrisis of niet; zanger, producer, entertainer en gezicht van studio Nul251 ChabMoo blijft gewoon muziek maken.Met bijna twee miljoen views op YouTube en zeshonderdduizend streams op Spotify van de plaat “Zina Hadi Gel Ft Asena is ChabMoo zeer waarschijnlijk de grootste R&B artiest van IJmond-Noord. Deze plaat is eind 2018 gedeeltelijk opgenomen in Nul251 studio 2 die speciaal is ingericht voor het opnemen van vocals.

 

Sinds 2017 heeft hij, als vrijwilliger, een vaste plek binnen het team jongerenwerkers van Stichting Welzijn Beverwijk. Hij staat klaar voor jongeren en jongvolwassenen die meer willen weten over muziek. Naast advies en informatie over studiotechniek en apparatuur biedt hij ook vrijblijvend muzikale ondersteuning en coaching aan. Vanaf zijn komst in 2017 is het aantal jongeren dat gebruik maakt van de studio’s van Nul251 met de daarbij behorende appgroep ruimschoots verdubbeld.

 

Inmiddels is zijn nieuwste plaat met de titel Sara ook uitgebracht. Deze kan je vinden op : YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, Deezer en Spotify. Heb je de clip nog niet gezien, check ‘m dan hieronder.

 

 

Wil je meer weten over ChabMoo check dan zijn Instagram.


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook