Over Ons

Nul251.info is de website van het jongerenwerk in Beverwijk en de Broekpolder. Maar ook als je in de directe omgeving woont kan deze site interessant zijn. Alles wat het jongerenwerk organiseert aan activiteiten, projecten en events is op deze website te vinden.

 

Daarnaast plaatsen we ook, als het volgens ons interessant is, info van andere organisaties die zich inzetten voor jongeren. Weet jij iets te melden?!! Neem dan contact met ons op.

 

Elk bericht wat op Nul251 geplaatst wordt gaat ook naar de Nul251 Facebook-pagina en naar de Nul251 Twitter-account.  Meld je dus aan bij één of meerdere van deze communities en ontvang automatisch updates over wat, waar, wanneer te doen is.

 

Maar we hebben ook Smart Nieuws. Hier vind je info over waar de jongerenwerkers zich op dat moment bevinden en met welke activiteit ze bezig zijn. Deze info geven ze, op locatie, via hun smartphone door. Als je dus snel bent kan het zijn dat je nog op tijd bent om mee te doen met de desbetreffende activiteit. Als je zelf een smartphone hebt en je meldt je aan bij één of meerdere van de Nul251 communities, ben je dus constant up-to-date!

 

Wil je weten wat er in de tiener- en jongerencentra Place2Be en Inside 54 te doen is? Heb je vragen of problemen waar het Jongeren Informatie Punt (JIP) je misschien mee kan helpen. Zoek je ondersteuning van het Ambulant Jongerenwerk bij het organiseren van een activiteit bij jou in de buurt of op jouw hangplek? Ook dat vind je op Nul251.info

 

Nul251 is onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk en werkt in De Broekpolder samen met het jongerenwerk van Stichting Welschap.