JC Inside54

Inside 54

Jongerencentrum Inside54 in de Broekpolder maakt deel uit van het jongerenwerk in Heemskerk & Beverwijk. Sinds 6 april 2010 is het jongerencentrum geopend voor jongeren van 11 t/m 18 jaar.

 

Jongerenwerkers Tineke Hopman, Rianne Tol, Judith Hijdendaal, Amber Veldhoen, William Jordens en Michel Zwaga zijn werkzaam binnen dit gezellige jongerencentrum. Het motto van het jongerencentrum is: “Voor ieder wat chills”, omdat er voor iedereen iets te doen valt.

 

We hebben zithoek waar je onderuit kan zakken bij een filmpje of televisieprogramma. Er zijn ook pc’s met internet, spelcomputers zoals de Wii en Playstation 3 voor het nodige vermaak. Ook kun je darten, poolbiljart spelen en is er een voetbaltafel aanwezig. Inside54 heeft ook een extra ruimte waar je lekker kunt tafeltennissen en waar regelmatig andere activiteiten worden georganiseerd. Er staat altijd gezellige muziek aan en aan de bar ben je altijd welkom voor een praatje.

 

Bij de organisatie van activiteiten worden jongeren zoveel mogelijk betrokken. Jullie krijgen de mogelijkheid zelf activiteiten te organiseren met ondersteuning van de jongerenwerkers. Lijkt dat je wat? Geef het aan ons door via: tineke@welzijnswb.nl – rianne@welzijnswb.nl – judith@welzijnswb.nl – william@welzijnswb.nl – amber.veldhoen@welschap.nl – michel.zwaga@welschap.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jongerencentrum Inside54 is wekelijks geopend
Maandag-, woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. De avondinloop is voor jongeren van 15 jaar tot en met 18 jaar.
Dinsdag-, woensdag en vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.30 uur. De middaginloop is op donderdagmiddag van 8 jaar tot en met 18 jaar en op de dinsdag- en woensdagmiddag van 9 jaar tot en met 14 jaar

 

Kinderactiviteiten

Bij Inside54 zijn er ook voor de jongere kinderen leuke activiteiten te beleven.

 

– Dinsdagmiddag KIDS FUN 54 (binnen bij Inside54 na de zomervakantie tot aan de voorjaarsvakantie)
15.30 tot 17.00 uur, deelname is gratis, 4 t/m 8 jaar.
Spelletjes, theater, muziek maken, kortom samen FUN beleven!

 

– Woensdagmiddag KIDS ART 54 (binnen bij Inside54 tot de voorjaarsvakantie 2018, daarna beneden in het vernieuwde gebouw)
15.00 tot 16.30, deelname 1 euro per keer. 4 t/m 12 jaar.
Creatief bezig zijn. Elke periode wordt er een thema gekozen, welke we als richtlijn gebruiken om samen met elkaar op creatief vlak ontwikkelingen te maken.

 

– Donderdagmiddag KIDS FUN 54 (binnen bij Inside54)
De inloop is open vanaf 15.00 uur. Om 15.30 uur start de activiteit, zorg dat je er op tijd bij bent om mee te doen. Deelname is gratis. Leeftijd 8 t/m 14 jaar.

 

Jongerencentrum Inside54 is te vinden op Schutterskwartier 54 in Heemskerk. Telefonisch te bereiken via telefoonnummer: 0251-300300.