Team Nul251

Hoi! Ik ben Rianne Tol, werkzaam als ambulant & locatiegebonden jongerenwerker. Voor Nul251 werkte ik met jongeren met een beperking. Het was mijn taak om hen te begeleiden. Op woensdag- en donderdagavond ben ik werkzaam als ambulant jongerenwerker en vind je mij buiten om in gesprek te gaan met (groepen) jongeren, luisteren wat jongeren bezig houdt en waar eventuele vragen liggen en indien nodig ondersteuning te bieden. Daarnaast kunnen jongeren ook voor individuele vraagstukken bij mij terecht. Op donderdagmiddag ben ik werkzaam bij jongerencentrum Inside54 waar ik de jongereninloop samen met m’n collega Judith verzorg.

 

 

 

Hoi! Ik ben William en één van de ambulant jongerenwerkers van Beverwijk. Binnenkort zal ik hier iets over m’n werk schrijven. Tot snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Judith. Ik ben zowel kinderwerker als tienerwerker. Je kunt mij vinden in tienercentrum Place2Be. Binnenkort zal ik hier iets over m’n werk schrijven. Tot snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Marco. Op donderdagavond ben ik werkzaam als ambulant jongerenwerker en vind je mij buiten om in gesprek te gaan met (groepen) jongeren, luisteren wat jongeren bezig houdt en waar eventuele vragen liggen en indien nodig ondersteuning te bieden.

Comments:

  1. I enjoyed your wonderful blog.

    Thank you for the very hard work done.

  2. Thank you for the article.

    Great blog that I enjoyed reading.

  • Nul251 Facebook