Maatschappelijke Stage

Stage bij jongerencentra Place..

feb 24, 2016
Nog geen Reactie
Stages zijn over het algemeen niet makkelijk te vinden. Vooral praktijkschool- en MBO 1 leerlingen hebben vaak moeite met het vinden maar ook met het zoeken naar een gerichte stageplek. De jongerenwerkers van Stichting Welzijn Beverwijk zetten zich in om juist deze groep te helpen aan stageplekken binnen de organisatie. Lees Meer »

Dansworkshop in Place2Be

nov 24, 2015
Nog geen Reactie
Hoi, wij zijn Lucy en Kaylee en wij lopen stage bij Place2Be. Het lijkt ons erg leuk om op dinsdag 15 december een dansworkshop te geven. Deze workshop is voor jongeren van 11 t/m 15 jaar en de stijl is hiphop/streetdance. Lees Meer »

Keep It Clean in de Polder

sep 8, 2015
Nog geen Reactie
Op vrijdagavond 18 september steken we weer de handen uit de mouw voor een schoon en opgeruimde Broekpolder. De voorgaande edities van de schoonmaak dag zijn waren erg positief  en dat uit zich in een groeiend aantal deelnemers. Het geeft mensen blijkbaar een goed Lees Meer »

Heb jij een geweldig plan?

jul 14, 2014
Nog geen Reactie
Ben jij geweldig?! Iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. Één keer of vaker. Iets groots of iets kleins. Ga samen met ouderen van een bejaardentehuis koken, organiseer een dagje uit voor tienermoeders of maak je buurtbewoners blij met een wijkfeest. Wat het ook Lees Meer »

Maatschappelijke stages blijve..

jun 20, 2014
Nog geen Reactie
Het Kennemercollege en de gemeenten Beverwijk en Heemskerk hebben besloten voorlopig door te gaan met de maatschappelijke stages!!!   Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord stopt de wettelijke verplichting voor de maatschappelijke stages en Lees Meer »

Collecteren voor kinderhulp

apr 4, 2014
Nog geen Reactie
Geluk kun je niet kopen, dat moet je zelf maken. Maar als je opgroeit in armoede met ernstige problemen thuis, is dat niet eenvoudig. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen langs de zijlijn van de maatschappij met simpele Lees Meer »

Enthousiast Skate Event ondank..

mei 13, 2013
Nog geen Reactie
Het leek aanvankelijk redelijk mooi weer te worden maar helaas werd het in de loop van de dag toch aan de frisse kant en was er tussendoor een regenbui. Maar dit kon de pret niet drukken bij de bezoekers, tussen de 150 en 200, die toch naar het Lees Meer »

€ 955,34 voor Kinderhulp

mei 1, 2013
Nog geen Reactie
Hallo iedereen   In de week van 22 april tot en met 26 april hebben wij met Nul251 gecollecteerd voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor kinderen die bijvoorbeeld in een pleeggezin zitten en het wat minder breed hebben. Lees Meer »

Skate Event op De Blauwe Kikke..

apr 17, 2013
Nog geen Reactie
Op zondag 12 mei 2013 zal SportFair Beverwijk plaatsvinden!!! Als partner van SportFair, organiseert het team van Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk), in samenwerking met Wijkgericht Werken, een Skate Event op skatebaan Lees Meer »

Maskertjes maken met MaS stagi..

mrt 8, 2013
Nog geen Reactie
Oei. Foutje van Nul251. We zijn helemaal vergeten om te vermelden dat Maatschappelijk stagiaires Krish de Boor & Myra de Nijs in Place2Be geweest zijn om een leuke activiteit te verzorgen namelijk, 'maskertjes maken'. Volgens een Lees Meer »