Pré Wonen

Workshop ter voorbereiding van..

mei 23, 2018
Nog geen Reactie
Gisteravond was de eerste van twee workshops graffiti ter voorbereiding van het ‘graffitiproject’ aan de Numanstraat in samenwerking met Pré Wonen. Deze wordt namelijk zaterdag 26 mei wordt aan de achterkant van de Voedselbank Lees Meer »

Graffiti-kunst aan de Numanstr..

mei 15, 2018
Nog geen Reactie
Zaterdag 26 mei 2018 werd aan de Numanstraat de achterkant van de Voedselbank in een nieuw jasje gestoken.   Nul251, de jongerenwerkafdeling van Stichting Welzijn Beverwijk, heeft in samenwerking met Pré Wonen en de Voedselbank een graffitiproject voor jongeren gedaan. Lees Meer »

Mooie beëindiging van graffit..

jul 4, 2012
Nog geen Reactie
Met het inspuiten van het laatste vlakje door wethouder Jacqelien Dorenbos en directeur Pré Wonen Jos Dekker werd op dinsdag 3 juli 1 van de grootste graffitiprojecten van Noord-Holland beëindigd.   Daarnaast werd door Pré Wonen als symbool de gouden spuitbus uitgereikt aan Lees Meer »

Leerlingen Wilgeroos spuiten a..

mei 29, 2012
Nog geen Reactie
Nadat de buurtbewoners en jongeren uit Beverwijk afgelopen zaterdag al hun bijdrage hadden geleverd aan de grote graffiti op Kuenenplein was nu de beurt aan de leerlingen van basisschool De Wilgeroos. In kleine groepjes mochten 26 leerlingen een klein stukje verven van het Lees Meer »

Kuenenpleinfestival geslaagd!

mei 27, 2012
Nog geen Reactie
Het was vooral heel erg warm tijdens het eerste Kuenenpleinfestival op zaterdag 26 mei jl. Maar dat mocht de pret echt niet drukken. Kinderen kwam massaal af op de gratis luchtkussen en schmink maar het was toch vooral de graffitikunstwerk die de show stal. Het was natuurlijk al van ver af te Lees Meer »

Kuenenpleinfestival zaterdag 2..

mei 23, 2012
Nog geen Reactie
Het is feest! Na anderhalf jaar achter de schermen te hebben gewerkt gaat één van de grootste graffitiprojecten nu eindelijk van start. De lelijk bekladde muren tussen het Hilbersplein (naast en achter de voormalige Pizza Service en de Voedselbank) Lees Meer »

Interview 251TV

mei 11, 2012
Nog geen Reactie
Op 26 mei is de aftrap van het grootschalige graffitiproject op Hilbersplein in de wijk Keunenplein. Voor, tijdens en na het project zal er door verschillende media gefilmd worden. Hier een foto van een interview met William.                      

Graffiti-artist Sandro Angela

mei 11, 2012
Nog geen Reactie
Op zaterdag 26 mei is de aftrap van een grootschalig graffitiproject op Keunenplein/Hilbersplein in de wijk Keunenplein. Reden voor dit project is de graffitivervuiling die vooral in het tunneltje van Hilbersplein en op de achterkant van de voedselbank en de pizzeria zit. Lees Meer »