Smart Nieuws

Boshuttendag in Castricum op w..

sep 14, 2015
Nog geen Reactie
Een dagje weg, leuke bosspelletjes spelen, vuurtje stoken, gezamenlijk eten, plezier maken en tevreden weer naar huis gaan. Woensdag 21 oktober gaan we dit meemaken bij de boshutten  van Sint Wilfried.   Stichting Welzijn Beverwijk hield hier al jaren een weekendkamp en hun vrijwilligers vinden dit zo een bijzondere plek dat ze de boshuttendag zijn gaan organiseren.   De boshutten liggen aan het scoutingpad 1 in Castricum. Dit is tegen het bos aan achter het station. Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en duurt van 10.00 – 20.00 uur. De kosten zijn 7 euro inclusief drinken, lunch en avondeten. Graag van tevoren opgeven via telefoonnummer 251-300329. Voor meer informatie judith@welzijnswb.nl.

Gratis try out lessen Dodgebal..

sep 1, 2015
Nog geen Reactie
Ben jij 9 jaar of ouder en vind jij Dodgeball (trefbal op een trampoline) heel erg leuk of lijkt het jouw erg leuk? Meld je dan nu aan voor de 2 Try out lessen DodgeballBounz. De lessen zijn op woensdag 8 en 15 september van 18:00 tot 19:00 uur en ze zijn helemaal gratis. Meld je snel aan via Beverwijk@bounz.nl want vol=vol.

Effe testen: Nexus 2000

aug 11, 2015
Nog geen Reactie
Zoals we al eerder meldde beschikt Nul251 sinds kort over twee CDJ 2000 Nexus apparaten. Deze moeten natuurlijk wel gebruikt worden. Geen probleem. Producer / DJ Kevin Higher offert zich hier graag voor op vandaag om ze even te testen!!

Suicide Freestyle in LUA

aug 3, 2015
1 Reactie
Vrijdag zeven augustus gaan we weer gek doen! Suicide Events gaat namelijk dikke Freestyle knallen in de Lua, Beverwijk. Wederom is  een nieuwe organisatie in regio IJmond los gekomen en vanaf heden zijn zij niet meer te stoppen.   Een groot gekkenhuis gaan ze er van maken. Grote zonnebrillen, foute Hawaï Blouses, waterpistolen en strandballen en plastic krokodillen zullen de avond sieren.   Tevens hebben ze een waanzinnig geluids systeem tot hun beschikking. De avond zal in het teken staan van de ouderwetse Freestyle kick !   Het programma zal bestaan uit dj's : Speakerfreakz, Mean Machines, Groove Generators, Galass And The Rewinder, The Secrt, Johnny East & Immortality vs Db(A) en Redstyle. De entree is 4 Euro. En je bent welkom vanaf 16 jaar maar geen ID=GEEN ENTREE! Het feestje start om 21.30 uur en is tot in de vroege uurtjes van 4.   Voor meer info volg de facebookpagina en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws. Er is ook de mogelijkheid om mee te praten over verschillende onderwerpen die te maken hebben zoals de huidige Beverwijkse dancemusic scene.   Zij waarderen jullie input dus heb je ideeën of opmerkingen heb gooi het eruit. Voor contact: 06-36431120. Lua ligt aan de Hoflanderweg 104. Er is genoeg parkeerruimte.    

Kevin Higher en Groove Generat..

aug 3, 2015
Nog geen Reactie
Op zondag 6 september 2015 vindt de zevende editie van het  tweejaarlijkse culturele manifestatie Beverwijk Uit de Kunst plaats. Beverwijk Uit de Kunst is de etalage van het culturele leven in Beverwijk en Wijk aan Zee aan het begin van een nieuw cultureel seizoen.   Beverwijk Uit de Kunst vindt plaats op het Kerkplein, het culturele hart van Beverwijk. Op het Kerkplein zijn verschillende culturele organisaties gehuisvest; Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Cultureel Café Camille, KEK Kunstexposities Kerkplein, Amateurbeeldend kunstenaarsvereniging St. Lucasgilde , Pop en Musicalkoor Take it Easy, Stichting Kunst en Cultuur. Daarnaast is de Grote Kerk (ook bekend als de Wijkertoren) een van de meest markante gebouwen van Beverwijk.   Vanuit Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) draait de winnaar van EDM DJ Contest 2015 een lekkere dj set The Groove Generators tussen 17.00 en 17.30 uur. Tussen 20.00 en 20.30 uur is het tijd dat producer Kevin Higher zijn nieuwste muziek laat horen aan het Beverwijkse publiek. Voor meer info: tel. (0251) 22 76 73//buk@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl  

Zwemkleding meenemen naar The ..

jul 2, 2015
Nog geen Reactie
Ja, naast de gratis ijsjes die elke bezoeker krijgt tijdens The Sound Of Anarchy is er ook een klein zwembad aanwezig. Dus neem aanstaande vrijdag 3 juli  je zwemkleding mee of kleding wat nat mag worden. Wil je meer weten over aanstaande vrijdag? Klik hier.

Gratis ijsjes tijdens The Soun..

jul 1, 2015
Nog geen Reactie
Ja, je leest het goed, aanstaande vrijdag 3 juli worden gratis ijsjes uitgedeeld aan alle bezoekers van TSOA. Het zal er namelijk heet aan toe gaan. Maar naast de koude drankjes die geschonken gaan worden en de speciaal gemonteerde ventilator zullen de dj’s ook voor coole beats zorgen. Lees Meer »

DJ Putski3/Groove Generators o..

jun 29, 2015
Nog geen Reactie
Mike van der Putten ook wel bekend onder de namen DJ Putski3, Mean Machines en sinds kort ook The Groove Generators draait aanstaande zaterdag 4 juli op de dj stage van het Young Art Festival. De winnaar van de 0251 EDM DJ Contest 2015 krijgt de eer om af te trappen met lekkere electro en house tussen 14.00 en 15.00 uur. Wil je meer weten over het festival of kaartjes kopen om o.a. The Groove Generators of Jett Rebel te zien klik dan hier!  

Zomerfeestje op 15 juli in de ..

jun 16, 2015
Nog geen Reactie
Op woensdag 15 juli gaan we een gezellig dagje sporten en chillen op coole muziek in de Vuurlinie. Lekker met een leuk groepje beach voetvolley of beach volleyballen, demonstraties van SAFE Defense en Systema trainer Fred van den Broek met heerlijke muziek gedraaid door de dj's van Weekend Warriors Events 0251.   Dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs van 2 Euro per persoon. En dit is dan inclusief een patatje en een drankje. Graag zo snel mogelijk opgeven bij jongerenwerker William. E-mail; william@welzijnswb.nl of tel; 06-18482635.   De activiteit gaat pas door bij een minimum van 12 deelnemers. De Vuurlinie is op de Noorderweg 3a, Beverwijk.

Nul251 gaat samenwerking aan m..

mrt 17, 2015
Nog geen Reactie
Op 13 februari j.l. presenteerde Damiano Paardekoper en Lisa Moniharapon aan de gemeenteraad een plan voor een Jongerenraad. De gemeenteraad omarmde het plan meteen. Alle steun werd toegezegd. De twee zestienjarigen willen functioneren als een brug tussen de jongeren en de politiek, door vereenvoudigde raadsvoorstellen te bespreken en daarover aan de gemeenteraad te adviseren.   Jongerenwerkteam Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) steunt dit initiatief uiteraard ook. De gloednieuwe jongerenraad genaamd Jong en Vrij zal maandelijks vergaderen in jongerencentrum Place2Be. Binnenkort zal er meer informatie naar buiten komen over hoe je lid kan worden van Jong en Vrij en welke activiteiten zijn gaan ontplooien.